martes, 29 de diciembre de 2015

LA VESPRADA DE CAP D’ANY A PUJAR LA RODANA!Recordeu que com marca la tradició a Vilamarxant i per despedir de la millor manera possible l’any 2015, aquest dijous 31 de desembre, pujarem a la Rodana. Farem la pujada en dos grups, un grup caminant i l'altre corrent.

És una activitat d'entrenament, NO competitiva. I sobretot gratuïta i oberta a tots els veïns i amics que ens vulguin acompanyar acomiadant l'any fent esport.

Les eixides es realitzaran des de la Replaça i en el següent horari:
  • A les 16:00 hores per als caminants (ruta fins a la Bassa Barreta i tornar "8km").
  • A les 16:30 hores per als runners (ruta fins al Pic de la Rodana Gran i tornar "12km").


L'arribada de tornada al poble serà aproximadament sobre a les 18:00 hores.

En acabar l'activitat ens reunirem en els vestidors de la Replaça (al costat de l'escenari) per prendre un ràpid piscolabis de productes nadalencs (polvorons, torró, cava, etc ...), productes quals cadascú portarà el que tingui per casa i del que li ha sobrat de Nadal i el compartirem entre tots. Brindarem per un nou any 2016 ple de salut, alegries, pau i molts però que molts quilòmetres.

Recordar que les sortides seran a les 16:00 per als caminants i 16:30 per a corredors tots des de l'escenari de la Replaça, on haurem deixat els productes per a després brindar per aquest any nou.


Ens veiem! I feliç any nou!

No hay comentarios:

Publicar un comentario