lunes, 11 de enero de 2016

Crònica d’un CAV al KV de Gandia


Dia 10 de gener, hora mol matinera per alsarse (6.30) del matí, que minuts avans ja estic despert pero en els ulls tancats, pensant que encara es pronte i si obris els ulls ja no tadormiras.

Al final sona el despertador, el pares....el mires i dius....uf, 6.30, bueno anem a prepararse per gandia. Com encara es pronte perque hem quedat a les 7,15, vats de tranqui, gotot de llet en colacao, galletes en mantequilla, mel i.....ja está be que açó pot valdre 5/7 euros i no estem pa gastos.

Acudixc al escampat i sen anem....Julio, Yoli (en una colla de xupoppteros de casa) i jó, per el cami anem parlant Julio i jó de la cursa i al arribar prop es veu el Monduver per dalt de tots i dominant el espai, la cara de Julio poc a poc bá cambiant, i de repent senc un petet..( Julio es queda parat i roig)....seguim i arribem al parquin...Julio está nervios, emocionat i groc.

Com bon novato de curses de muntanya que es...i atrevit, ix en el primer caixó, no el tornare a vore fins la meta. Jo faig la meua cursa...correguent el que es pot( tots que han fet esta cursa ja saven que dic), i poc a poc...vaig agarrant als ultims del primer caixó, fá molt d´aire i al arribar dalt, encara en fá molt mes, els ultims km es fan caminant, no es pot correr.

Lo mes dur está per arribar. Ja acabada la cursa ens toca vaixar fins una urbanització on estan els autobusos per durmos fins Gandia, son 4 km de una abaixáda mol dura, empinada que ens durá a la taula on rebrem la borsa del corredor i tot lo que ens donen, allí es trobem en el nostre Joume espiquer.
En fí, reconec que el Monduver es una cursa diferent , i com tots els anys me dic....al any que bé no torne, pero caic i torne, una cursa recomanable per a ferla un any, en guany la he fet de "tranqui", pero satisfet....satistef per dur el escut, la samarreta i el nom del meu poble i club allá on vaig.

Per cert....els mariquites que an anat al 10 k de Valencia.....an sugat??(jejejejejejejj)

PD: disculpeu les faltes encara estic excitat del kilòmetre Vertical i no trobe les tecles de l’ordinador be.

Firmat: Ni vieja gloria

Aci vos deixem els resultats dels nostres:

Posició 101  ZARZO ESCRICH, JULIO amb un temps de  01:46:42 a 7:51 el km

Posició 296 CIBERIO BLANES, ANTONIO amb un temps de 02:07:23 a 9:22 el km.

I en l'opció de caminants a RODRíGUEZ LóPEZ , YOLANDA amb un temps de 04:22:45.

No hay comentarios:

Publicar un comentario