lunes, 18 de noviembre de 2013

HEROÏS A LA 33 MARATÓ POPULAR DE VALÈNCIA.


Bon dia atletes vilamarxanters!
Hem de comunicar-vos que els redactors del CAV tenen una oferta de un club “carnic” i hens han deixat tirats, per aixo volem donar-vos l’enhorabona de que anem a agafar el carrec l’empresa Morena&Patet Studios redactor S.L.

El passat diumentge 17 de noviembre es va celebrar la 33 Marató Popular de València. Va nàixer el dia amb una temperatura gelada que ens va deixar els pesons com per a ratllar diamant i con forme va anar avançant el dia, la temperatura va anar accendent fins a fer un calor que vadava les pedres. Al 33 Marató  es va batre récord tant en asistencia a València com en marca a nivell d’Espanya (tant masculí com femení). Però açò es pallorfa… L’important va ser que els nostres atletes més valents que els Espartacos (9 superheroïs) Víctor, Luis, Manolo,Toño, Sonia, Queralt, Mario i Paco formant un gran equip varen participar i varen aconseguir la meta amb els temps corresponets:

-MANUEL QUERALT CASTELLANO: 2:58:24

-TOÑO NOGUERA FAUS: 3:23:19

-LUIS FUENTES PIQUER: 3:29:38

-FRANCISCO JOSÉ CERVERA MARTÍ: 3:39:08
-MARIO SANZ RAMADA: 3:45:08

-SONIA LOZANO MONTESINOS: 3:53:29
-VICTOR BLAY MARTINEZ: 3:55:33

-MANOLO BERNAD:   3:55:40

-ELS SUPER ANIMADORS DEL NOSTRE SUPERCLUB CAV sense parar d’animar en cap moment de la cursa.
Desde l’equip  Morena&Patet Studios redactor S.L. volem donar-los l’enhorabona als que han fet la Marató per primera vegada: Paco,Luis  i Manolo. També felicitar als que varen repetir en la prova  i acabar amb exit.
No oblidar-se del nostres que varen realitzar la 10K: Nicolás i Pili (la parella atleta) que varen acabar la prova junts demostrant-nos la gran parella que formen.

Però deixant a vanda el sofriment, va ser una gran matinada de rises i plors d’emoció (Dolo)i de noves experiències. Enhorabona xics!

3 comentarios:

  1. Ehorabona als nostres maratonianos!!!!. Ens agraden els nous redactors!!!!!

    ResponderEliminar
  2. No tinc paraules x a resumir eixe gran dia,era com si els nostres grans campeons i nosaltres forems tots uns,i si una cosa adeprengui d ells,es q son el gran ejemple a seguir.Una vegada me,ENHORABONA.I x supost a estos grans redactors.Jajajaja.Dolo

    ResponderEliminar
  3. Els meus agraiments, al gran grup de "SUPPORTERS" del club, que van fer del nostre esforç, una injecció d' adrenalina cada vegada que ens transmitien anims...

    Paco C.

    ResponderEliminar