jueves, 16 de marzo de 2017

Voluntaris Trail 3 Pics (Inscripcions)

Bona vesprada amics i amigues!!! Com ja sabeu ja tenim la maquinària en marxa per al nostre estimat i especial Trail 3 Pics, que enguany es realitzarà el diumenge 2 d'abril de 2017 i tambe curses de xiquets el dissabte dia 1.

VOLUNTARIS PER AL TRAIL3PICS:

Informar que ja estem reclutant voluntaris (no cal que siguen del CAV), tant per per preparar els dies avans sobres amb dorsals, la bossa del corredor, entrega de dorsals a Decathlon dies avans, muntar tota la infraestructura de l'arribada a meta, etc. Com també el dia del Trail, repartint-se per tot el recorregut de la muntanya, muntatge de l'àrea de meta, avituallaments, taula de replegar dorsals, etc.

Tots aquells que estiguen interessats en ser voluntaris de la prova, ens ho han d'informar com més pronte millor, ja que d'aquesta forma el tindrem organitzat amb més temps.

Tots els voluntaris rebreu una samarreta tècnica i una invitació personal per al dinar posterior amb tota l'organització, en senyal d'agraïment per tot el vostre treball.

Per inscriure com a voluntari heu d'emplenar el formulari que teniu en el següent enllaç web: https://goo.gl/forms/lhdjiyzeg7AaonmB2 o FENT CLICK ASÍ DAMUNT

En aquest formulari, heu de marcar la vostra disponibilitat i les vostres dades.

MOLTES GRÀCIES a tots els voluntaris, sense vosaltres ... Res seria possible.

Comitè organitzatiu Trail3Pics

No hay comentarios:

Publicar un comentario