lunes, 21 de septiembre de 2015

Volta a peu 9 d'Octubre 2015





Ja s'està acostant la "Volta a Peu 9 d'Octubre". La culpable que molts de nosaltres estiguem desgastant sabatilles ara mateix.

Des del Club d'Atletisme Vilamarxant, volem animar-vos a tots els socis, amics, coneguts i familiars a participar en la carrera, ja siga com a voluntari  o  animant als participats.

El CAV informa tots els seus socis que disposeu diverses opcions per a participar en la carrera. Podeu ser voluntaris durant tot el matí, o córrer en la volta a peu i ajudar en el muntatge i desmuntatge de la carrera.

Vos expliquem les dos opcions:

VOLUNTARIS PER A LA VOLTA A PEU:
Informar que ja estem reclutant voluntaris (no cal que siguen del CAV), per al matí del 9 d'octubre. Amb diverses tasques, repartint-se per tot el circuit de la carrera, muntatge de l'àrea de meta, avituallaments, taula d'arreplegar dorsals, etc.

Tots aquells que estiguen interessats a ser voluntaris de la prova, ens ho tenen d'informar com més prompte millor, ja que d'esta manera ho tindrem organitzat amb més temps.

Per a inscriure's com a voluntari, enviar un correu a cavilamarxant(arroba)hotmail.com informant de la disponibilitat.

MOLTES GRÀCIES a tots els voluntaris, sense vosaltres... Res seria possible.


INSCRIPCIONS ATLETES DEL CAV LA VOLTA A PEU:

¡¡NOVETAD!!!

El Club d'Atletisme Vilamarxant, subvencionarà a tots els socis del CAV que vullguen córrer la volta a peu, pagant-li la inscripció de la mateixa.

Per a inscriure's NO es deurà de fer per la web oficial de Cronorunner. Es deurà de comunicar via email a cavilamarxant(arroba)hotmail.com o acudint els dilluns a l'entrenament del club al pavelló de 20:15 a 21:15h. I indicant nom, cognoms, DNI i data de naixement.

SAMARRETES:

Hi ha camisetes commemoratives de la Volta a peu 9 d'octubre disponibles a la venda per 5€ (talles de xiquets i adults) , qui estiga interessat a adquirir-les ha de posar-se en contacte al correu cavilamarxant(arroba)hotmail.com. I abans de l’un d’otubre.

Podeu seguir tota l`informació de la carrera en el següent enllaç, es de la pàgina de Facebook oficial de la prova: https://www.facebook.com/Volta-a-peu-9-doctubre-de-Vilamarxant-1553419778212084/timeline/

Moltes gràcies per tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario