lunes, 13 de enero de 2014

ESPECTACULAR SOPAR DE GALA DEL C.A. VILAMARXANT

El passat Divendres 11 de Gener del 2014 es va celebrar un dels més famosos sopars mundialment parlant... EL SOPAR DEL C.A. VILAMARXANT!!! on sols hi va haver lloc per a burles, rialles i bon rotllo.
Varem assistir els mes preciats dels nostres corredors, fartons com els que més, a arreplegar el seu premi, omenatge per participar en la lliga, tant en segona com primera divisió.

La gran elite del 2013 van ser tres dels nostres mes preciats corredors, que es van proclamar campions de primera, segona i femenina divisió.

Aquest valents van ser:
  1.  Xisco Soriano Guasp alias "ja vaig, estic eixint" campió de primera divisió.
  2. Luis Fuentes Piquer alias "Luis Garming Hassan" campió de segona divisió.
  3. Sonia Lozano Montesions alias "Elite Woman" campiona de la divisió femenina.
Però Xisco i Luis no es confieu que Elite Woman va al "acecho".

La més sincera enhorabona a tots els participants de les lligues, als guanyadors i a tots els assistents al sopar de part del grup de redacció Morena&Patet Studios Redactors S.L.