lunes, 23 de julio de 2012

AQUEST CAP DE SETMANA!! :)

Nova setmana i nous reptes! Esta setmana se m'hos amuntona la faena! Dues carreres del Circuit Camp de Turia!! Dissapte i diumenge!!!

------DISSAPTE 28, III GRAN FONDO LOSA DEL OBISPO-----
Aquest dissapte 28 de juliol, a fer un poquet de costeres a Llosa. Amb una distancia final de 12.000 metres per a la carrera absoluta ( eixida carrera 20:00 hores), i curses de menors distancies per als més menuts (inici carreres a les 18:30 hores).

Inscripcions:

  • Els més menuts les incripcions son gratüites, es poden fer a --> INSCRIPCIÓNS MENORS LLOSA DEL OBISPO
  • Per a la carrera absoluta l'inscripció te un cost de 6€, i el limit per a fer l'inscripció es fins a les 20:00 hores del dijous dia 26 de juliol. O en linia d'eixida amb un cost de 10 €. Incripcions --> INSCRIPCIONS MAJORS

Més info en www.noupindaro.com


L'eixida per fer pinya i eixir cap a Llosa del Obispo, serà de les 17:00 hores per als menuts de l'escola d'atletisme. I a les 18:30 hores per als valents de la carrera absoluta. Tots al descampat de l'institut del poble.


------- DUIMENGE 29, XXX VOLTA A PEU A L´ELIANA-------
El diumenge 29 de juliol, a pegarli una volteta a la pista d'atletisme de l'Eliana. Amb una distancia final de 8.600 metres per a la carrera absoluta (inici absoluta 20:45 hores), i curses de menors distancies per als més menuts(18:30 hores).

Inscripcions:

  • Els més menuts les incripcions son gratüites, es poden fer a --> INSCRIPCIONS MENORS
  • Per a la carrera absoluta l'inscripció te un cost de 5€, i el limit per a fer l'inscripció es fins a les 20:00 hores del dijous dia 26 de juliol. O en linia d'eixida amb un cost de 10 €. Incripcions --> INSCRIPCIONS MAJORS

Més info en www.noupindaro.com


L'eixida cap a l'Eliana, serà de les 17:00 hores per als menuts de l'escola d'atletisme. I a les 19:15 hores per a la carrera absoluta. Tots al descampat de l'institut del poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario