lunes, 18 de junio de 2012

CAMINATES NOCTURNES ESTIU 2012

Els propers dies 6 de juliol i 3 d’agost, el Club d’Atletisme Vilamarxant i senderistes organitzen les següents caminates nocturnes, per a tot el poble en general:

DIVENDRES 20 DE JULIOL:

El destí será La Pedrera del Rei.
L’Eixida será a les 20:30h de la vesprada desde l’Avinguda 2 de Maig,  soparem  allí a la fresqueta i tornarem cap a casa. La tornada será més o menys  a les 12 de la nit, novament a l’Avinguda 2 de Maig.

Cada persona deurà portar:
Moxilla amb sopar, beguda aigua, etc…, llum (llinterna o frontal), imprescindible anar en sabatilles deportives (no val xancles, ni pantufles), i  una samarreta de repost.

DIVENDRES DIA 3 D'AGOST:

El nou destí será la Bassa Barreta i la Rodana Gran.
L’Eixida será a les 20:30h de la vesprada desde l’Avinguda 2 de Maig,  arribarem a la Bassa Barrera i els més valents amb els frontals i llinternes pujarem a la Rodana Gran, mentres els demés esperen en la Bassa. Cuant baixen els de la pujada a la Rodana Gran, tots a sopar en el Pi de la Bassa.
La tornada més o menys será a les 12 de la nit, novament a l’Avinguda 2 de Maig.

Cada persona deura de portar:
Moxilla amb sopar, beguda aigua, etc…, llum (llinterna o frontal), imprescindible anar en sabatilles deportives (no val xancles, ni pantufles), una samarreta de repost i una baralla.

Més preguntes i dudes a Porrina major o al correu cavilamarxant@hotmail.com.
Debeu de inscriures al correu cavilamarxant@hotmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario