jueves, 1 de diciembre de 2011

Varies Coses

En primer lloc, comuniquem que tot el que buiga vindre al sopar de final de curs del club,i que no estiga apuntat, que es pose en contacte en....NOGUERA, CIBERIO, PORRINA. Qui vuiga en el menu peix de primer plat que avise amb antelació, per a avisar al bar.
El ultim dia per avisar será el dimecres dia 7.

En altre lloc de coses, comuniquem que com ja es digué en la gimnasia, el dia 8 dijous a les 8.15, eixirem a fer la ruta de la mitja marató de les rodanes, per marcarla i poder penxarla en la xarxa, que com sabeu esta cursa perteneix al circuit de curses de muntanya de valencia.
La eixida será del camp de futbol,per la porta gran.

També no volem oblidarse dels atletes que han fet la marató, en primer lloc felicitem a FARIDE, i VICTOR per estrenarse en esta carrera tan dura, també felicitem a FRAN,i MARIO per fer un altre any la marató, i per ultim felicitem com nó a..JUAN, ENRIC,DAVID,QUERALT per fer la marató i per averla aconseguit ferla per baix de 3 hores,
pocs...pocs poden dir aixó....enhorabona campions...tots

3 comentarios:

  1. molt be perfecte y dels equipatjes no parlem,pregunte,gracies.

    ResponderEliminar
  2. si jo vaig pagar 45 euros i no se res mes.

    ResponderEliminar
  3. Els equipatges estan en marxa. Estem a la espera que el nostre benvolgut ajuntament ens abone la subvenció que ens deu, per a poder fer front al pagament del pedido. Ja que este que pagar per adelantat els equipatjes al proveedor que els reatlitza.

    Per eixo com l'ajuntament per més que volem no dona senyals de vida, demanarem que si la gent podia pagar l'equipatge per adelantat, per fer front a tot ixe pagament.

    Es prega per favor que no se parle en anonimo, si nos no sabrem en qui parlem i no sabrem solucionar dudes.
    Gracies

    ResponderEliminar