miércoles, 3 de noviembre de 2010

REUNIÓ 12/11/2010 CAV

És convoca a tots els socis del club, el proper divendres dia 12 de novembre a les 19:00 hores, al saló d'actes del edifici cultural de la Cisterna. A la reunió en la que és donará un repás a la actual situació del club, i es eligirá la nova directiva.

Es roga, maxima asitencia.

5 comentarios:

  1. crec que ha arribat l'hora que gent nova entren en la directiva i li donen un impuls més al nostre club, gent que tinga ganes de treballar i il.lusió i ens la transmeta a tots.Aixi que anim i ha presentar-se a la directiva

    ResponderEliminar
  2. aixo bols enrique gent nova i en ganes de treballar ?pos yo me presente

    ResponderEliminar
  3. molt be Borja, si el teu pare et deixa pots presentar-te, sempre i quan millores la teua ortografia, per cert signe coma Enric

    ResponderEliminar
  4. Borja no ha fet cap comentari. El que passa és que algú ha signat en nom d'una altra persona, amagant-se i volent fer quedar malament. El que ha de fer qui està signant com Borja és identificar-se i per supost aprendre ortografia.
    Enric, sent molt no haver sigut jo, perquè pdràs vore que la meua ortografía no és gens roïna. De totes maneres sóc menor d'edat i tinc altres preocupacions en estos moments.
    Araz si que és Borja el que ho ha escrit.

    ResponderEliminar
  5. Hi ha algun candidat ja? Jo em presentaria, pero com que no podria atendre les responsabilitats del càrrec, això.
    Jo delege el vot en el meu germà. El que vote ell, em sembla correcte.

    ResponderEliminar