viernes, 8 de octubre de 2010

Joc de les 7 diferencies

S’acosta el 9 d’octubre i com molts components del club no ixim a entrenar, perque no hiha temps disponible, o per atres coses... vos e propossat un joc, el joc de les 7 diferencies per al que tinga temps lliure...
Teniu 5 fotos disponibles per a trovar les 7 diferencies...
Apreta el seguent linc (et agraïria que jugares al joc avans de continuar llegint, i despres d’haber jugat continues llegint) Gracies.

FOTOS DEL JOC DE LES 7 DIFERENCIES




Un dia més d’entrenament... i dos persones mentres devoraben kilometres i kilometres, parlant sobre la pagina web del club... a la cual pareix que ningú entraba i si entraba no se prestaba atenció a lo que es publicaba... desidiren gastar una broma...
Aprofitant que es anaba a cambiar l’equipatge del club per al 9 d’octubre, fer-se unes fotos ells mateixa en una camiseta ridícula que m’hos havien donat en un carrera. No sabeu el xoc que pot donar, unes camisetes de carreres, unes malles e inclús unes calces de jugar a futbol, en una mescla d’uns poquets coneixements informatics i de programes de edició de fotografies.

Estes fotos retocades se pensá en publicar-les la mateixa setmana del 9 d’octubre, informant que eixe era el nou equipatge per un error del proveedor, d’aquesta manera cuant tots esperareu traure de la caixa el mateix dia 9 l'equipatge lleig, gay, desagradable, tipo vaca, etc, etc... com molts leu descrit, de la caixa es tragueren els equipatges bons, els de la selección espanyola que tots habien acordat. I pegar-vos d’aquesta manera agradable i bona sorpresa :)

Pero ja vejem que no se saben aceptar bromes, durant estos últims anys s’ha intentat que l'humor no faltara al club, perque se sap que a tots vos agrá i se fa pinya entre nosaltres. Pero ja s’ha vist que alguns més que atres no seu han agarrat massa enserio tot...
Com s'ha possat el asunt, em preferit tallar la broma i ni acabar-la, no fea falta esperar a demà. En atra ocasió es ensenyaran els equipatges.

La página web del club está en funcionament ja vora cuasi 2 anys, per petició expressa dels mateixos socis, ja que volien una més dinámica i actualizada que la que se disponía fins a ixe moment. I el que es podem donar compte en tot aquest temps, es que, ja es pot possar una noticia cada setmana amb tota l'informació de la carrera que han disputat els nostres companys atletes del club ixe cap de setmana, amb el resum de la carrera, temps i eu seus logres... que ningú utilitza la pàgina per a felicitar als propis companys despres d’haber conseguit alguna bona marca o haber conseguit algún trofeu ja siga per a dell o per al club. L’unic que s’ha utilizat a sigut pa criticar,ja siga per este últim tema o atres temps en arrere, cossa no molt bona. Si en algo no s’está conforme s’acudix a les reunions del club o a la gimnasia se parla i s'arregla entre tots, no se te perque publicar a un espai públic per a que tot el món s’entere de lo que pase internament al club.

Disfruteu del atletisme, alegreu la cara, és lo que realment es lo bonico i no creem estos malos rollos entre nosaltres perque si.
Som un gran club amb molta calitat humana i no m’hos para molt bé lo que esta pasant últimament.

I per últim, si em molestat a d'algú amb aquesta broma, eu sentim no era la nostra intenció.

Atentament: ANONIMO

11 comentarios:

  1. Que jo sapiga hi ha una junta directiva,les coses se poden parlar en la gimnasia o en el bar, pero quan hi ha que decidir algo primer deu de pasar per junta. O la junta sols esta per a organitzar carreres? Si no se esta d´acord en la junta i se menys precia se vota un altra i sense mes problemes.
    Respecte a la fulla del Club de la que hem trobe orgullos, vosaltres matix sabeu la gent que la visita i la frecuencia en la que entra, si no deixa res escrit es perque no ho considera , pero aixo no vol dir que no la utilitze. Per cert crec que ja som majorets per a escriure Anonimo.

    Sort per al 9 d´octubre.

    ResponderEliminar
  2. Per cert la broma molt ben conseguida, tant que ens hem asutat pero devegades si uno va en traje de jaqueta, i com a broma li tiren un caldero d´aigua, pareix que no li senta molt be.

    ResponderEliminar
  3. Lle, nanos, hi ha que reconeixer-ho, hem caigut com a mosques. La veritat es que estant per ací aïllat en mig de la meseta, m'he rist una miqueta amb l'equipatge este.
    Ara, si vas a montar una broma d'estes, també has de pensar en les conseqüències i saber que hi ha gent que s'ho pot prendre seriosament i que li pot molestar.
    Així que lo millor que podeu fer és oblidar-ho este tema i donar-ho tot demà, els que pugueu.
    Ja que esteu, podíeu publicar també alguna foto de l'equipatge de veritat, que alguns encara no sabem cóm és (és de veritat el de la selecció?).

    P.D.: Podíeu haver aguantat la broma una miqueta més, jo també volia fer un muntatge amb el photoshop.

    ResponderEliminar
  4. Per cert, per a qui no ho sàpiga (que ja m'ho ha comentat algú), ALMONOL ve de ALejandro MONtesinos OLtra. Era el nom d'usuari de xarxa que tenia en la universitat i l'he continuat gastant després.

    ResponderEliminar
  5. Yo si estaba al tanto de que esos no eran los verdaderos equipajes y para seguir el rollo hago un comentario, no veo de verdad el problema de darle un toque humoristico a la pagina del club.
    Anonimo en muchas cosas tienes toda la razón cuando las cosas van bien nadie da su opinión ni para bien ni para mal pero inmediatamente pasa algo fuera de lo comun solo se reciben criticas y cero sugerencias.
    Por cierto trato en lo posible como socia asistir a los entrenes los lunes una para hacer ejercicio con el resto de los compañeros y otra para estar enterada de las novedades del club que por cierto, me han gustado mucho los cambios en la presentación de la liga 2009-2010.
    Felicitaciones al Informatico

    ResponderEliminar
  6. Pues yo ya habia dicho a todos mis amigos y a toda mi familia cual y como iba a ser mi próxima equipación, ¡ahora no puedo defraudarles!

    Yo quiero uno.

    ;-)

    ResponderEliminar
  7. que poca faena tens toño!!!!

    ResponderEliminar
  8. Jo ja he aconseguit el meu

    http://www.atletismevilamarxant.com/public/imatges/VACA.jpg

    ResponderEliminar
  9. jajajjajaj

    Alex m'encanta com te queda atu tambe el equipatge! veus com no era tan lleig?

    ResponderEliminar
  10. No si a mí, m'encanta anar ridícul quan vaig a córrer. L'altre isquí al carrer en una camiseta fosforito i els ninis del meu carrer casi em peguen. Per cert, eixa camiseta vos la donaren en Estivella?

    ResponderEliminar
  11. Don Antonio de Noguera i Faus15 de octubre de 2010, 21:08

    No, la camiseta m'hos la donaren en la mitja marató de Canals, donaren el equipatge complet.. camiseta i pantalo... esactament el mateix qe porta amparo en les fotos... osea q imaginat ami si m'aguera possat el pantalonet ixe... jjajajajjajajajajaja

    ResponderEliminar