miércoles, 9 de diciembre de 2009

Uns atletes del club declaren que...

Membres del club reunits al cotxe dels Montesinos després de la disputa de la mitja del samaruc van acordar, per majoria absoluta, iniciar el procediment per a la modificació del reglament actual de la lliga.

Degut a l'aplastanta i incontestable victòria en l'edició anterior del traidor i pesetero Toni Noguera, es va decidir modificar la normativa per premiar la participació en aquelles carreres de major distància i complicació, ja que es coneguda l'afició d'aquest atleta a competir en carreres menors a les que convoca a gatets i gosets per acumular punts a esquenes dels atletes més abnegats i sacrificats.

Es per això que s'ha decidit premiar els atletes que participen a mitges maratons doblant la seua puntuació en eixa carrera. Així mateix, la participació en maratons suposará multiplicar per cinc el nombre de punts obtés. S'estudia també aplicar una compensació similar en carreres de muntanya. Finalment, s'estudiarà crear una classificació a banda per a la nova secció de caminants.

El text de la nova normativa encara no està redactat, però aquells que s'hagen pogut sentir al·ludits pel canvi, ja poden anar nugant-se bé les trenilles, entrenar més i deixar-se ja de tanta festa.

7 comentarios:

  1. Jo crec que tenen raó. El sistema de puntuació actual no és just

    ResponderEliminar
  2. Visquen els Montesinos !!

    ResponderEliminar
  3. Roguem per a saber qui comenta, firmen els comentaris en els noms de cada u, no com a anonims.
    Gracies

    ResponderEliminar
  4. Jo Toni Noguera, vista la enveja d'alguns per la meua vistoria aplastant de la lliga any d'arrere d'any, soles puc dir una cosa... Per a guanyar la lliga tens que tindre dos factors a favor, un es que vajes molt rapit en les carreres i guanyes a tot el que te se pose per davant(Álex pots anar aplicante el cuento, jaja). I el segón factor es desplazarte per tota la provincia disputant carreres i pasejant l'equipatge del club i el nom de Vilamarxant allá per ón vatges, eixo és lo verdaderament important, que la gent de totes les localitats sapien que els atletes de Vilamarxant estem per tots els racons i peleem en cualsevol cursa, ja siga un mil o un marató, no tenim por de rés!

    ResponderEliminar
  5. Vale carinyo, visquen els montesinos !!

    ResponderEliminar
  6. Diumenge 27 de desembre a les 8:00 hores en la passarela per fer un bon llarg, abstindres atletes aficionats a curses de San Silvestre i urbanitzacions. Cap a les 11:00 ens ajuntarem en el "glory" per acordar l'última mitja abans del marató. Que la força ens acompanye!

    ResponderEliminar
  7. Diumenge 27 de desembre a les 8:00 hores en la passarela per fer un bon llarg, abstindres atletes aficionats a curses de San Silvestre i urbanitzacions. Cap a les 11:00 ens ajuntarem en el "glory" per acordar l'última mitja abans del marató. Que la força ens acompanye!

    ResponderEliminar