lunes, 19 de enero de 2009

VIII Quilòmetre Vertical al Monduber Gandia


El passat 11 de febrer 3 locos insconcients salsaren de bon de mati per anar a putjar una montanyeta a Gandia nomenada El Monduber de la friolera cifra de 1.050 metres de altitut amb solament 14,7km.

Era un dia gelat, on ademes del fret es juntaba la putja... La carrera sigue expectacularment increible e indefinadament dura, escalant per pedres, cruzant rius on l'aigua tarribaba per el genolls,un aire tremendament gelat...

Alguns es varen doctorar a les carreres de montanya, mentres que atres es varen donar conter que lo seu no es pujar llomes.
La clasificació va ser la següent:

Posicio Corredor Punts Temps
69Ciberio31:22:22
240Nacho21:47:20
241Noguera21:47:20

3 comentarios:

  1. la carrera de gandia, va demostrar de quin calibre, estan fets alguns, no abstant seguirem confiant enque algun dia ens demostren que poden fer algo gran.

    ResponderEliminar
  2. Fa falta indicar i recalcar en aquesta página, més que res, per a que la gent del club estiga informada que el Gran Toño Noguera, més conegut per "No puc menejarme, paseu per damunt de mí", donà al públic en general un espectàcul defenestros i esperpéntic al caure de genolls varies vegades al llarg de la cursa, deixar-se adelantar pel "Natxo, El Novato" i demanar cleméncia, per a que aquest l´ajudara a pujar. Natx, demostrant que es un caballer frenà el seu gran ritme de pujada per a sostindre de peus al seu company i portar-lo pràcticament al llom fins al pic de la muntanya. Encara així el "No puc més" intentà guanyar-li una vegada dalt, en els últims 300 metros plans pero Natx es convertí en una auténtica Cabra Montesa i donà al públic un recital de bots i cabrioles per damunt dels zarzals. El Gran Toño, "No puc més, paseu per damunt de mi", tinguè que rendir-se i plorar. PD: Toño arrivà al Nucli de l´organització 35 minuts després, plorant, agarrat del brasero d´un pobre agüelet que li deixà la xaqueta per a que el pobre Toño no es constipara. Crec que després d´aquesta carrera, el club deuría actuar en consecuencia i traspasar a Toño "No puc més, paseu per damunt de mi" al Ribarroja.

    ResponderEliminar
  3. jaja qe comentari..xD!

    ResponderEliminar