domingo, 30 de diciembre de 2018

El 31 de Desembre, despedix l'any pujant la Rodana a Vilamarxant ( Vesprada del TITOT)



Com marca la tradició a Vilamarxant i per despedir de la millor manera possible l’any 2018, aquest diumenge 31 de desembre, pujarem a la Rodana. Farem la pujada en dos grups, un grup caminant i l'altre corrent.

És una activitat d'entrenament, NO competitiva, gratuïta i oberta a tots els veïns i amics que ens vulguen acompanyar acomiadant l'any fent esport. Cadascu participa baix la seua responsabilitat, ja que no es una activitat organitzada per ninguna asociació o club. Es una quedada entre amants de l'esport.

Les eixides es realitzaran des de la Replaça i en el següent horari:

  • A les 16:00 hores per als caminants (ruta fins a la Bassa Barreta i tornar "8km").
  • A les 16:30 hores per als runners (ruta fins al Pic de la Rodana Gran i tornar "12km").

Tots els recorreguts serán per pista forestal.

L'arribada de tornada al poble serà aproximadament sobre a les 18:00 hores.

En acabar l'activitat ens reunirem en els vestidors de la Replaça (al costat de l'escenari) per prendre un ràpid piscolabis de productes nadalencs (polvorons, torró, cava, etc ...), productes quals cadascú portarà a l’hora de l’eixida del que tingua per casa i que li ha sobrat de Nadal i el compartirem entre tots a l’arribada a les 18:00.

Brindarem per un nou any 2018 ple de salut, alegries, pau i molts però que molts quilòmetres.

Recordar que les eixides seran a les 16:00 per als caminants i 16:30 per a corredors tots des de l'escenari de la Replaça, on haurem deixat els productes per a després brindar per aquest any nou.


HISTORIA DE L’ACTIVITAT

Sabeu desde quin any data l’entrenament del Titot?

Desde l’any 2003, cuant 4 companys del club d’atletisme Vilamarxant, desidiren eixir a entrenar per despedir l’any de la millor manera pujant a la Rodana la vespra d’any. 

Estos 4 emprendedors de l’activitat varen ser Jesús i Alex Montesinos, Jose Enguidanos i Toño Noguera.

A l’any següent eu varen comentar a més companys del club per fer l’entrenament de nou, i es va fer un grup nombrós… i aixi any d’arrere d’any… Fins al dia de uí, que es ja una tradició esportiva a Vilamarxant

Ens veiem la vespra de cap d’any!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario