lunes, 24 de septiembre de 2018

INSCRIPCIONS CAV I VOLUNTARIAT (Volta a peu 9 Octubre 2018)



Ja s'està acostant la "Volta a Peu 9 d'Octubre". La culpable que molts de nosaltres estiguem desgastant sabatilles ara mateix.


Des del Club d'Atletisme Vilamarxant, volem animar-vos a tots els socis, amics, coneguts i familiars a participar en la carrera, ja siga correguent, com a voluntari  o  animant als participats.


El CAV informa tots els seus socis que disposeu diverses opcions per a participar en la carrera. Podeu ser voluntaris amb la tasca de marcar el recorrregut, i tambe en l’entrega de dorsals el dia de la prova. O tambe correguent clar que sí.



Opcions:



VOLUNTARIS PER A LA VOLTA A PEU:



Informar que ja estem reclutant voluntaris (no cal que siguen del CAV), per al matí del 9 d'octubre repartint els dorsals.



Tots aquells que estiguen interessats a ser voluntaris de la prova, ens ho tenen d'informar com més prompte millor, ja que d'esta manera ho tindrem organitzat amb més temps.


Per a inscriure's com a voluntari, enviar un correu a cavilamarxant(arroba)hotmail.com informant de la disponibilitat, o posar-se en contacte amb Yolanda Rodriguez




----------------------------------------

INSCRIPCIONS GRATIS ALS SOCIS DEL CAV PER A CORRER LA VOLTA A PEU 9 DOCTUBRE:



El Club d'Atletisme Vilamarxant, subvencionarà a tots els seus socis que vullguen córrer LA VOLTA A PEU 9 D'OCTUBRE, pagant-li la inscripció de la mateixa. se . PER LO QUE ELS SOCIS CORREREU GRATIS GRACIES AL CAV!




Per a inscriure's NO es deurà de fer per la web oficial de TopRun. Es deurà de replenar el formulari del següent enllaç Web: INSCRIPCIÓ GRATUITA PER ALS SOCIS DEL CAV APRETANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ -> FES CLICK AÇÌ  




Inscripcions gratuites per als CAV's fins el 4 de octubre a les 13:00 hores. Despres d'eixe plas cada soci@ tindrá que abonar l'inscripció.

L'inscripció subvencionada pel CAV serà sense samarreta. Qui estiga enteresat amb la prenda téxtil, detallem com conseguirla al següent espall:





------------------------------------------

SAMARRETES:

Hi ha samarretes commemoratives de la Volta a peu 9 d'octubre disponibles a la venda per 5€ (talles de xiquets i adults), qui estiga interessat a adquirir-les ha d’acudir a la Seu del 9 d’Octubre ( Carrer Font Nova, Nº 5) el dijous i divendres 27 i 28 de setembre de 19 a 21 hores.


Les samarretes serán blanques i unisex per als majors, mentres que serán de color roig per als menuts.



No hay comentarios:

Publicar un comentario