miércoles, 19 de abril de 2017

V MARXA SENDERISTA SOLIDÀRIA VILAMARXANT 2017 ( 7 de Maig )El pròxim dia 7 de maig se celebra la V Marxa Senderista Solidària de muntanya "Somriures solidaris'17".

Aquesta és una prova no competitiva que pretén fomentar l'esport del senderisme i al mateix temps  passar un matí gaudint  de la natura, en companya dels amics i de la família, a més de donar a conéixer una part important de les muntanyes  d'este Paratge Natural "Les Rodanes de Vilamarxant".

Peró el més important és poder aconseguir realitzar una Marxa Senderista Solidaria en què els participants no paguen cuota d'inscripció, a canvit és comprometren a col-laborar voluntariament amb 3 productes de 1 Kg. no peribles, ( oli, sucre, arros, macarrons,  tomaca triturada), o una aportació mínima de 3 euros  que s'entregaran 30´minuts abans de la eixida a l'associació de caritas de Vilamarxant.

Inscripcions al següent enllaç: INSCRIPCIONS MARXA SOLIDARIA 2017
Track del recorregut de la marxa al següent enllaç: TRACK MARXA SOLIDARIA 2017 
 

Esta Marxa esta organitzada per l'ajuntament de Vilamarxant, col-laboren la Secció de Muntanya del Club d'Atletisme Vilamarxant (CAV) i l'associació de Caritas de Vilamarxant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario