lunes, 10 de octubre de 2016

RESULTADOS CAV FIN DE SEMANA 8 Y 9 DE OCTUBRE

Si ayer domingo hablábamos de la Volta a Peu del 9 de Octubre, hoy toca hablar del resto de carreras donde nuestros Cav's se han dado cita.

IV CURSA DE MUNTANYA DE BESALÚ




" Feia temps uns quants del club vam pensar que necessitàvem córrer per altres llocs, aprendre d'altres organitzacions i agermanar-se amb altres clubs, amb altres ambients, i avui el 9 d'octubre de 2016 ho hem aconseguit representant al CAV Ciberio, Yoli i Andrés a la cursa de muntanya de 16 km de Besalú a un fantàstic i amagat poble de Girona. On hem pogut gaudir d'un clima i vegetació increïbles tant per l'aspecte selvàtic de les seues sendes com d'una perfecta temperatura per a competir, a més d'una bona organització.
No tot és córrer i és que a part de fer turisme per Girona hem tastat nous plats, provat nous sabors i sobretot noves sensacions, per les quals anime a tot qui puga i vulga a viatjar a la pròxima excursió, de segur i per experiència s'ho passarà genial."
By: Andrés Coll Torres

Aquí os dejamos enlace a la galería de fotos.

enlace galería fotográfica Besalú

10K IVASPE - 2016 VALENCIA

 






"10,2 km IVASPE Generalitat en 37:37 min a 03:42 x km. El 9 de la general y 6 senior masculino. Un carrera organizada para Bomberos, Policías, Guardia Civil, UME, Brigadas y mi grupo del que di mas 13 años de mi vida como es Protección Civil."
By: Julio Zarzo

Aquí os dejamos enlace a la galería de fotos.

enlace galería fotográfica Ivaspe



No hay comentarios:

Publicar un comentario