lunes, 8 de junio de 2015

DOS DELS NOSTRES ATLETES EN EL 10K SOLIDARI "SIDERÚRGICA ARCELORMITTAL" A SAGUNT







Hola, bon dia amics i amigues CAV´S!!


Ahir es celebrava la IV Carrera Siderúrgica solidària 10k ArcelorMittal de Sagunt, una carrera de la empresa de ferro més important d' Europa.


El matí es presentava sense cap núvol al cel, i pareixia que el sol anava a apretar amb força com de costum per aquestes dates d’estiu.


Varen ser dos dels nostres atletes CAV’S els que van anar en representació del club. Aquests desafiaren les altes temperatures que marcaven els termòmetres, i corregueren pel circuit que recorría els carrers de la empresa i gran part de la mitja del port de Sagunt, un circuit pla, bonic, i amb grans rectes per a baixar les marques.


El primer en entrar a meta, va ser Pedro Pascual, que amb un espectacular  temps de 34:51min va parar el crono, baixant així del maleït min 35 en 10k i aconseguint un 4º lloc Senior M ( Medalla de xocolate ) i 11 de la general. Julio Zarzo, per la seua banda, venia de córrer el dissabte el 10k d’Algemesí, i ahir, com es de costum volia  estar també en Sagunt. Es notaven els quilòmetres en les cames i encara i tot, va fer un temps espectacular parant el crono en 37:56 min i el 41 de la general.


En Resum podem dir que els dos atletes van deixar una petita mostra del nostre club en el cartell solidari de la carrera…





ENHORABONA CAV’S!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario