jueves, 17 de junio de 2010

II Caminata pel Terme Vilamarxant


Els dies 12 i 13 de Juny hem fet la segona volta a peu pel terme de Vilamarxant,dissabte pel mati varem fer 21 km, per la vasprada 18 km i el diumenge mati 21 km.

Ho hem passat molt bé i l'any proper repetirem.Vull agrair a tots/es la vostra participació ja que l´entusiasme i la bona convivència em fa tindre ganes de seguir organitzant més esdeveniments.

Voldria fer menció especial a Miguel Caurin i Toni Santos, el nostre equip de suport. Han estat sempre als llocs oportuns per donar-nos l'aigua i tot el que ens ha fet falta. També agrair a Jose Enguidanos la furgoneta,que ens ha deixat el cap de setmana per a l´habituallamient i a Antonio Domingo per seva enorme col.laboració amb la donació de detalls i productes d´hidratació per als caminats. Per últim agrair al GRUP LA CANAL (LA MARANTA, DOG CITY i Gasoleos LA CANAL) la magnífica samarreta amb què ens ha obsequiat. A Tots-es gràcies per la vostra participació i fins el proper any.

Enric

PD: Podeu trobar totes les fotogafries de la caminanta al següent linc, gracies a Enric Asensi i a Raul Hernandez per les instantanees. -->FOTOS CAMINATA<--
PD2: Tambe podeu trobar el recoregut que es va reatlizar al blog de Pablo, -->BLOG PABLO<--

1 comentario:

  1. gracies a Pablo per la magnifica crònica i per el reportaje fotogràfic.

    ResponderEliminar