lunes, 14 de diciembre de 2009

El campió de lliga contesta...

Jo Toni Noguera, vista la enveja d'alguns per la meua victoria aplastant de la lliga any d'arrere d'any, soles puc dir una cosa (Montesino's and conpany)...

Per a guanyar la lliga solament tens que tindre dos factors a favor, un és que vajes molt rápit en les carreres i guanyes a tot el que té se pose per davant (Álex pots anar aplicante el cuento, jaja).
I el segón factor es desplazarte per tota la provincia disputant carreres i pasejant l'equipatge del club i el nom de Vilamarxant allá per ón vatges, eixò és lo verdaderament important, que la gent de totes les localitats sapien que els atletes de Vilamarxant estem per tots els racons i peleem en cualsevol cursa, ja siguen mil metres o un marató, no tenim por de rés ni de ningú!

Respecte a lo de puntuar de manera diferent la lliga... el club es una societat democrata i se fará lo que vote la majoria, jo acataré lo que vote la majoria.

Ja que s'ha nombrat i dixat caure que he guanyat estes últimes lligues per endurme a gossets i gossetes i similars a les carreres... i no fer carreres de gran kilometratges ni de duresa.. soles dic una cosa i és la següent:

Qui hi asca pensat en eixo soles li tinc que dir que revisé totes les meues carreres al meu apartat de la pagina web del club http://www.atletismevilamarxant.com/Lliga/corredor.asp?atleta=50, on podrà trobar comprobar que soc el atleta que més carreres acumulades 32 esactament en aquesta ultima tempodara, de les cuals 16 son mitjes maratóns, gran fons o carreres de montanya (també informar que soc el que més a disputat del club estes curses amb una duressa elevada).

I per finalizar... vuic dir un consell per al qui vuiga agarrarlo... menos entrenar per el parque del Retiro, ni caminar tant per la gran via, i fer menos visites guiades per el Museo del Prado... i més entrenaments per la Rodana... seguint estos pasos algún dia podras arribar a ser un bon atleta.

Para todo lo demás... pon un NOGUERA en tu vida!

3 comentarios:

  1. UN MENBRE QUE SE PASA MOLT BÉ15 de diciembre de 2009, 0:00

    JAJAJAAJAJAJAJAAJAJAJAJAAAJAAJAJAJ
    JAJAJAJJAJJAJAJJAJAAJA
    MOLT BÓ MOLT BÓ JAJAJAAJAJAAJAJAJAAJAJAAAJ

    ResponderEliminar
  2. El miembro de oro veu que se li acaba el xollo

    ResponderEliminar
  3. Lle, ja s'ha publicat la versió 2.0 beta de la nova normativa de la lliga. Mira a vore que te pareix

    ResponderEliminar