martes, 23 de junio de 2009

VII Gran Fons del Carraixet

Últim gran fons de la temporada avans d'entrar al complicat calendari de curses de l'estiu...

7 atletes es varen atrevir a recorrer els 15.000 metres que separaven l'eixida de l'arribada de la 6ª cursa puntuable per al XII Circuit de Diputació de Valencia. En aquesta ocasió l'eixida va estar situada a la població de Foios, mentre que la resta del recorregut, recorregué les poblacions de Vinalesa, Alfara del Patriarca, Tavernes Blanques i Bonrepòs i Mirambell, per a acabar de nou a Foios.

La temperatura a la carrera va acompanyar de una manera formidable, ja que el sól no va apareixer en tot el recorregut donant un poc de vida als atletes que varen acabar el recorregut, ja que varen ser més de 1.000 els valents.

Cal destacar dels participants del club a Nando Golfe que va finatlizar el seu primer gran fons, un gran merit per a dell, ya que cada dia es supera, donantli igual la distancia o la duresa que recorrer.
I tambe a Toni Noguera, que va pujar al caixó en la tercera posició en la seua respectiva categoria corresponent al trofeu Diputació de Valencia.

Podeu trobar tot el reportatge fotografic, en l'apartat de "Fotogaleria del C.A. Vilamarxant" o directament pulsant sobre la imatge superior. Donar tambe les gracies a Tina Ysern i a Jaume Gonzalez, per les instantanies.